HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 24, 2010

"Saya Blogger Selangor"

Tadi atul blogwalking. Then singgah kt blog Azman Roslan.
Ada satu lg kategori blogger dalam BPM, iaitu sahabat blogger mengikut negeri.
Sangat menarik dan semestinya atul nk join.
Kepada blogger yg nk join, click link kt bwh ni ye ;

Blog Pilihan Malaysia

  • Nama anda - nama manja atau glamour
~Atul

  • Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, hehe..
~Belum berkahwin tapi sudah berpunya.

  • Cara hubungi - contohnya Facebook dan Twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada org nk panggil masuk tv atau surat khabar) No. telefon tidak digalakkan.
~Facebook ; Rabiatul Adawiyah Abd Rahim. Twitter ; Atulrahim. Email ; adawiyahcute81@ymail.com

  • Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal
~Ampang, Selangor

  • Tempat tinggal - jangan bg alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bg nama kampung, taman, felda atau estet mana.
~Taman Dato Ahmad Razali, Ampang, Selangor

  • Apa yg menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. Hehe..
~Tiada apa yg menarik. Cuma byk kedai mkn je. So, kalau nk mkn mknn yg sedap sedap, dtg lah kt sini. Hehe.

Okay, siap :)

Kepada yg nk join, click je link kt atas ye.
Segmen ni menarik sgt. Rugi tak join.
Hehe.

Terima Kasih :)

4 comments:

  1. perghhh~ mcm best je.. nk join k x ea?? tehehehe~ ^_^

    ReplyDelete
  2. Nusana Nosa 91 ; Memang best. Jom lah join. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: