HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 21, 2010

Eh, Saya Suka Blog Awak Lah :)

Assalamualaikum dan selamat malam.
Berjumpa lg dlm entri kali ni.
Entri kali ni adalah sambungan dari entri yg INI.
Iaitu atul nk k0ngsi dgn semua bl0g yg atul suka sgt baca, suka sgt k0men.

Atul kenal bl0gger ni melalui segmen dari abg ben ashaari.
Bl0g ni menarik sgt.
Kalau baca entri kt bl0g ni, memang lucu.
Blogger ni kreatif sgt. Ada je entri die yg melucukan.
Kadang kadang, tergelak s0rang s0rang !! Hehe.

Tersangat lah cemburu dgn bl0gger ni sbb f0ll0wer dia da mencecah 2000++.
Fuy0ooo. Tahniah lah kepada bl0gger ni.
Ni semua usaha die sbb die ni p0n rajin jgk bl0gwalking lah, k0men lah.
Memang dia layak mendapat ramai f0ll0wer.

Lg 1, die ni ramah orgnya.
Sbb tuu ramai bl0gger suka dgn die.
Bagus bagus. Teruskan ye.
Tak mustahil 1 hari nanti die akan jadi bl0gger terkenal.
Atul d0akan ye. :)

Kepada bl0gger ni, g0od luck.
Keep on bl0gging.
And thanks sbb rajin k0men entri kt bl0g atul ni.
Awk memang baik. :)
Tahniah awk.

Kalau nk tahu siapa bl0gger ni, klik SINI.
Tunggu apa lg. Pergi lah terjah bl0g ni.
Semoga terhibur. ^_^


p/s ; Tunggu bl0g yg seterusnya esok ye :)

6 comments:

  1. itu blog naz.. keen kenal~~ yeayyy~ ^_^
    mmg best pon~ ^_^

    ReplyDelete
  2. Nusana Nosa 91 ; Hehe. Yup, bl0g Naz. Terbaik ! :)

    ReplyDelete
  3. hai atul, wahhhh, thanks328747238947x:)
    ni rase nak nanges teharu ni.uwaaaaa
    tak sangke ade org suke blog den.
    den pon doakan atol berjaya sbg seorg blogger yang hebat satu hari nati:)

    pesanan, usah kejar utk menjadi yang popular, kejar utk menjadi yang terhebat. believe me, popuriti akan dtg seiring:)

    ReplyDelete
  4. betul tu.. aku sokong ape yg naz ckp.. :)

    ReplyDelete
  5. Nazirulhazwan ; No biggy, friend. Thanks :) Den akan ingat pesanan naz tuu. ^_^

    ReplyDelete
  6. Heidi Shafiq ; Sokong jgn tak s0k0ng :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: