HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 24, 2010

'Lucky Blogger Contest by Hahazirah'




Salam semua. Jumpa lg.
Sudah puas tidur. Pelik lah.
Ngantuk sgt. Hehe.

Okay, kali ni atul di tag oleh adik angkat atul iaitu miera.
So, atul pon decide untuk join.
Tak susah mana pon.
Sesiapa nk join, klik SINI.

Okay, jom tgk syarat syaratnya ;

i . Follow blog Hahazirah Through Heart. No excuse, haha!
ii . Buat satu entri kat blog korang yg bertajuk 'Lucky Blogger Contest by Hahazirah'. Letak banner contest nih di entri tuu then tag blogger lain untuk join contest ini at least 3 orang, lebih tak apa.
iii . Tinggalkan link url entri korang kat bahagian komen entri ni jgk.

Senang je kan ?? Apa lg, j0m lah j0in. :)

Okay, kali ni atul nk tag ;

Niesa
Nanakimie
Natasya

4 comments:

  1. salam, trimas krna join. :)
    smoga awk slh seorg lucky blogger. ^^

    ReplyDelete
  2. Hahazirah ; Wasalam. No biggy. Harap harap lah. AMIN :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: