HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, December 6, 2010

Tahniah Kepada Pemenang :)

Assalamualaikum semua. Jumpa lg.
Hari ini nk update blog banyak banyak.
Semalam 1 entri je. Hehe.
Semalam adalah hari malas sedunia.

Atul bukak blog Blog Pilihan Malaysia.
Nak tahu pasal pemenang bg pertandingan Blog Pilihan Malaysia.
Seperti yg diduga, blog yg atul undi, telah menang.
Alhamdulillah. :)


Atul rasa ramai yg da tahu.
Kpd siapa yg belum tahu, j0m tgk. :)

Nak tahu tak blog mana yg menjadi pilihan dlm Blog Pilihan Malaysia 2010 ??
J0m tgk keputusannya ;

Blog Lawak Pilihan ; TUBELAWAK.BLOGSPOT

Blog Tutorial Pilihan ; Mari bina blog

Blog Personal Isteri Pilihan ; Cik Nadia Bayu

Blog Personal Lelaki Pilihan ; Ben Ashaari

Blog Personal Wanita Pilihan ; Irine Nadia Marcello

Blog Persona Lelaki Pilihan ; Aizul | Marcello


Tahniah kpd blog yg menjadi pilihan Malaysia.
Tahniah dari Cik Rabiatul Adawiyah Bt Abd Rahim :)

Sumber ; Blog Pilihan Malaysia 2010


p/s ; agak agak blog atul akan jd blog pilihan Malaysia tak 1 hari nanti ?? ^_^

2 comments:

  1. heyy blog awak cantik la..kemas and yg penting nak loading pun laju je..hehe, jgn sedih k? usaha lg then insya-allah who knows one day blog awak pun akan terpilih dlm bpm tu.. :)

    ReplyDelete
  2. cantik ke ?? hehe. thanks. erm, okeh. thanks f0r supp0rt. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: