HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 21, 2010

Macam Tak Percaya Je !!

Assalamualaikum semua.
Hehe. Update lg. Sy suka update bl0g.
Hobi yg paling digemari.

Psl tajuk kat atas tuu, atulkan j0in segmen dari abg ben ashaari.
Tadi atul check lah traffic s0urces kt bl0g atul ni.
Mcm tak percaya je. Pageviews untuk hari ni je da 1000 ++.

Mesti korang akan cakap, 'alah, aku tiap tiap hari lebih dari tuu, tak kecoh pun'.
Haha. Tak kisah lah.
Atul tak pernah dpt 1000 ++ ni.
Selalunya 500-700 je.
So, atul rasa ni peningkatan yg sgt membanggakan.

Atul akan terus berusaha untuk meningkatkan lagi org ramai lawat bl0g atul ni.
Thanks jgk kepada yg sudi dtg. Lg lg yg dtg sbb nk cari nombor untuk segmen abg ben.
Mesti geram je sbb tak jumpa kan ??
Hehe. Atul pun j0in jgk segmen tuu.
Memang penat. Da lah line br0adband atul ni buat hal.
Tp atul tetap jgk cari dan paling best, jumpa kesemua bl0g yg ada n0mb0r tuu.

Memang best lah.
Thanks to abg ben ashaari sbb anjurkan segmen mcm ni.
Best sgt sgt. Menguji kesabaran betul.
Selamat lah atul sabar lg.
Kalau tak, da lama give up.

Okay lah. Jumpa sebentar lg.
Hehe. Thanks all.


M0od ; Penat tp best !!

4 comments:

  1. Hishyamuddin ; Hehe. Tuh lah. Macam tak percaya je. :)

    ReplyDelete
  2. wow..seribu..sy xpernah pun..plg tgg 300++

    ReplyDelete
  3. Syafiq Rosli ; Baru je skali ni dpt. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: