HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, December 25, 2010

Tolong, Undi atul !!

Assalamualaikum semua.
Selamat mlm.
Sorry sgt sbb baru update.
Tgh hari td atul pergi majlis pertunangan kakak kwn baik atul yg dilangsungkan di surau kt flat ni.
Nk upl0ad gmbr, tp ph0ne atul r0sak.
Tension sgt. Ada sesiapa nk bg ph0ne kt atul ??
Hehe.

Balik tuu pergi beli brg pulak.
Baru je sampai rumah ni.
Penat sgt hari ni. Pg td sempat blogwalking kejap je.
Sbb bgn lmbt. Tidu tak sedarkan diri.

Okay, berbalik kepada tajuk di atas.
Kalau korang masih ingat, haha, ingat ke ??
Atul ada join Contest Review Paling Kreatif Azza Firza pada awal bln ni.
Kalau nk tahu contest pasal apa, rujuk entri INI.

So, undian bg contest ni telah dibuka.
Atul nk minta korang semua undi lah atul ye.
Tlg lah undi atul. Atul nk menang.
Asyik tak menang je. Hehe.
Nk minta jasa baik anda semua untuk undi atul.

Undian boleh dibuat di SINI.
Undian telah pon bermula.
Korang klik kt link tuu, then kt bahagian sidebar tuu ada ruang untuk mengundi contest yg atul join.
Cari nama atul dan undi lah ye.

Jasa baik anda amatlah dihargai.
Sekali lg atul minta, tlg lah undi atul ye.
Terima kasih :)

12 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: