HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 24, 2010

"Pose Slumber Laptop Contest"

Salam semua. Jumpa lg.
Kali ni atul nk j0in c0ntest pulak.
Atul telah di tag oleh Fatin Fadhillah.
Kepada sesiapa yg nk j0in, click je gmbr kt atas ni ye. :)

Contest ni memerlukan gambar kita di depan lapt0p.
Kira gambar yg korang ambil dari webcam lah.
So, gmbr yg atul pertaruhkan ialah ;

Inilah gmbr yg atul pertaruhkan.
Biasa biasa je kot. Atul ni pun bkn comel. Hehe.
Gmbr ni masa atul tgh lepak ngn kwn atul kt ruangan rehat di Kolej Dato Onn UiTM Machang.
Sambil lepak, tangkap gmbr sekali.
Gmbr atul je lah. Dia tgh buat kerja.

Harap gmbr ni okay dan diterima pihak penganjur.
Yg nk j0in, boleh tgk syarat dgn click je gmbr kt atas tuu ye. :)
Tarikh tutup 31 Januari 2011. Apa lg, j0m lah j0in.

So, atul nk tag ;

Miera
Natasya
Syafiq Rosli
Hishyamuddin
Micky Eyqa


Thanks all :)

2 comments:

  1. tq tag..
    insyaALLAH join, sy ni xpnh bgmbr dpn lptop..hehe

    ReplyDelete
  2. Hishyamuddin ; Welcome. Join lah, jgn tak j0in. Hehe. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: