HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, December 20, 2010

Atul Suka Blog Ni :)

Nak k0ngsi dgn semua.
Ada 1 bl0g ni, atul suka sgt tgk.
Kira kalau atul online je, bl0g yg atul tgk mesti bl0g bl0gger ni.
Tak tahu lah kenapa.

Tertarik untuk membaca entri kt bl0g dia.
Atul kenal dia p0n melalui segmen yg dianjurkan oleh abg ben ashaari.
Tersangatlah cemburu dgn dia sbb f0ll0wer dia da 500 ++.
Pada hal baru je sebulan dia start bl0gging.
Tahniah kepada bl0gger ni.

Atul yg da 1thn lebih bl0gging p0n, f0ll0wer baru 200 ++.
Lg p0n dulu atul tak aktif. Skrg baru nk aktif bl0gging ni.
Apa apa p0n, tahniah kepada bl0gger ni.
Keep on bl0gging !!

Lupa nk bg tahu. Atul pernah bg tahu kan yg atul tak suka bl0g yg ada lagu ??
Bl0g yg atul suka lawat ni, ada lagu, tahu tak ??
Dan atul rasa tak terganggu p0n dgn lagu kt bl0g dia.
Best sgt lagu tuu. Hehe.

Nk tahu siapa bl0gger tuu ??
Klik SINI :)

16 comments:

  1. hehe..atq pun suka gak terjah blog die

    ReplyDelete
  2. Forever Love ; Hehe. Sama sama suka ye. :)

    ReplyDelete
  3. Forever Love ; Eh, yg lain p0n suka jgk. Hehe. ^_^

    ReplyDelete
  4. hehehe...suke lebih sikit la erk.? hhuuh..blog lain pun ada gak yg best2..

    ReplyDelete
  5. hihi....wah best nye syafiq sebab atul promote blog die....hihi :)

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  6. wah3x!:) hehe..neway.ada tag 4 u:) jom join GA neh

    http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html

    ReplyDelete
  7. salam...

    singgah malam.....entri yg best

    ReplyDelete
  8. Forever L0ve ; Atul akan pr0m0te bl0g yg lain jgk. Tggu ye. :)

    ReplyDelete
  9. Miss Yaty ; Atul akan pr0m0te bl0g yg lain jgk. Tggu ye. Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  10. Sekamar Rindu ; Wasalam. Thanks :)

    ReplyDelete
  11. Nazirulhazwan ; Mana adalah. Kwn je. Abg seni0r tuu. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: