HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, December 10, 2010

TERIMA KASIH ..



Assalamualaikum.
Selamat ptg atul ucapkan pada semua.
Ada segmen terbaru dari abg Ben Ashaari.
Apa lg, j0m lah j0in :)
Kalau nk j0in, click pd gmbr di atas. ^_^

J0m tgk s0alan apa yg ditanya pada kali ini ;

*Satu peristiwa yg k0rang tak dpt lupakan berkaitan terima kasih.
~Apabila aku dilahirkan dan dibesarkan oleh mama dan abah. Mereka da byk berk0rban untuk aku. Dari aku sekecil tapak tgn sehingga besar mcm ni, mereka tak pernah jemu untuk menjaga aku, mendidik aku sehingga aku menjadi se0rang pelajar Universiti. Terima kasih mama, abah :)

*Bagaimanakah nak menyemai sikap berterima kasih di kalangan kita ?
~Selalu amalkan ucapan terima kasih apabila mendapat sesuatu, apabila sese0rang membantu kita. Tlg jgn lupa untuk ckp perkataan terima kasih tuu. Ringan ringankan mulut anda untuk ucap terima kasih. Jadikan ianya sebagai amalan dlm kehidupan kita.

*Ucapan terima kasih yang paling ikhlas k0rang pernah terima dari siapa dan apakah cerita di sebalik itu ?
~Byk sgt. Dari kwn kwn, sbb atul selalu tlg die0rg. Selalunya tlg r0omate lah. Tuu lah ucapan paling ikhlas atul dpt. Then dari mama, sbb atul ada tlg mama. Tak b0le nk cerita sbb ianya peribadi. Masa mama ckp terima kasih tuu, rasa terharu sgt. Rasa tak layak nk terima ucapan tuu sbb apa yg atul tlg tuu, tak sama mcm peng0rbanan mama besarkan angah selama ni.

*Secara jujur, adakah anda terlupa mengucapkan terima kasih pada sese0rang, hari ini ?
~Atul tak pernah lupa *bkn nk berlagak. Tp atul memang suka ckp terima kasih. Da amalkan setiap hari. Mulut ni da biasa ckp terima kasih. Tak kisah lah pada siapa p0n, terutama pada mama. Atul akan ckp terima kasih sbb mama masakkan mknn yg sedap buat angah, abah dan ain :) Thanks, mama.

Okay, selesai sudah. ^_^
Terima kasih abg Ben Ashaari.


p/s ; Terima kasih semua. Terima kasih sbb sudi lawat bl0g atul. Terima kasih pada yg memberi k0men.
Terima kasih semua. :)

8 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: