HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, December 4, 2010

Blog Oh Blog !



salam smue. hee. jumpa lg.
mcm biasa, ada segmen baru kt bl0g abg ben ashaari.
segmen hujung minggu : Blog oh Blog !
kepada sesiapa nk j0in, klik kt bwh ni ;

Ben Ashaari

j0m kita tgk s0alan apa yg ditanya oleh abg ben dalam segmen kali ni :)

  • Usia anda berblog ..
~Usia yg masih bru jgk lah. da nk masuk 1thn pd 16/12/2010 ni.
  • Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
~Yg mempengaruhi atul nk buat bl0g, kwn atul, Nurul Asma dan setelah berbl0gging ni, abg ben ashaari lah yg mempengaruhi atul untuk terus bl0gging. tak lupa jgk pd kwn kwn bl0gger yg baru, yg sentiasa menggalakkan atul terus bl0gging.
  • Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
~Dulu dgar psl bl0g, 'bl0g tuu apa ??'. da tahu dari kwn, ohh, tulis cerita psl kita. skrg ni bila dgar je psl bl0g, hehe. kat fikiran ni, bl0g adalah dunia aku. mcm mcm aku b0le buat kt bl0g ni :) dan mcm mcm aku b0le tahu melalui bl0g.
  • Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
~Kwn baik atul, Asma dan Zatie. diri sendiri jgk. Abg Ben Ashaari dan kwn kwn bl0gger yg baru.
  • Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
~Atul akan ckp yg bl0g ni adalah tempat di mana kita b0le cerita apa sahaja psl diri kita, pendapat kita tentang sesuatu hal. Bl0g jgk membantu kita untuk dpt inf0 terkini psl apa sahaja. Dunia hiburan, Sukan, Politik dan sebagainya. Bl0g jgk membantu kita mendapat ramai lg kwn dan dari situ, kita b0le bertukar pandangan.
  • Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
~Suka sgt s0alan ni. Yup, bl0g sgt mempengaruhi kehidupan atul skrg. Bgn je pg, ingt bl0g. Tak sempat mandi, sarapan, da online dulu. Apa lg, buka bl0g. Dulu, buka lapt0p ni, main game, faceb0ok, edit gmbr. tp skrg, atul lebih f0kus kpd bl0g atul. Faceb0ok still lg tp kurang. Cuma untuk pr0m0si bl0g ni je. Time kuliah, kurang sikit online. Tp cuti 1bln lebih ni, 1 hari, b0leh katakan 10jam jgk lah online. Mama mrh atul p0n, atul buat tak tahu. Tp atul tetap tlg mama jgk. Sampai tak tgk tv, tak mesej ngn kwn kwn. semua ni disebabkan bl0g. Blog skrg p0n da semakin best. Ramai kwn, die0rg tag, j0in c0ntest. Tuu yg sy0k. Selain tuu, dpt jgk duit. Hehe. Sampingan je. Cuti ni lah nk abeskan masa bl0gging. Da start kelas bln 1 nanti, Atul jarang online. Tp update tetap update. :)

okay, sudah siap. ^_^


p/s ; thanks all. jgn lupa k0men :)

20 comments:

  1. hahha,same la kita..asek pk sal blog je..huhu..
    btw,singgah2 le blog saya ea..huhu

    ReplyDelete
  2. hakim zailan ; biasa lah tuh. da terjebak ngn bl0g ni. haha. okeh br0. :)

    ReplyDelete
  3. blog,blog&blog..
    he3...
    keep blogging atul :)

    ReplyDelete
  4. Nur Izyan ; yeah, thanks dear :)

    ReplyDelete
  5. sHeD cepet ; hehe. yup yup. j0m bl0gging ^_^

    ReplyDelete
  6. blogging memang best..
    keep blogging ok!!
    salam kenal =)

    ReplyDelete
  7. hahahaha...same la, bangun tido, cari laptop dulu..hahahahha

    ReplyDelete
  8. salam blogger...tambah kenalan disini...

    ReplyDelete
  9. cik hasnah ; salam perkenalan jgk. yup, bl0gging best. hee. :)

    ReplyDelete
  10. hishyamuddin ; eh, sme jgk ?? haha.

    ReplyDelete
  11. Aisyah AR ; salam perkenalan. tq.

    ReplyDelete
  12. kay yea ; salam perkenalan jgk. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: