HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, December 9, 2010

Esok, Hari Yg Mendebarkan ~

Esok, 10/12/2010 adlh hari yg sgt mendebarkan oleh pelajar UiTM.
Result final exam akan keluar. Tidaaakkkk !!
Takutnya. Mcm mcm perasaan ketika ini.

Td blek, online, kwn kwn bg tahu yg da b0le tgk result.
Aku memang da takut sgt lah masa tuu.
Buka student p0rtal untuk check.
Tp tak ada p0n. Ada ann0uncement bg tahu, result akan di e-mail kpd kte.
Dan b0le tgk melalui student p0rtal jgk mulai esk.

Huh. Lega sikit.
Esk baru b0le tgk. Kl0 b0le tak nk tgk.
Tak bersedia lg lah. Takut sgt.

Apa p0n kptsn yg bakal aku terima, aku akan terima dgn redha.
Itu adlh usaha aku pada semester ni.
Aku harapkan kptsn yg terbaik. AMIN !!

Kwn kwn, d0akan atul ye.
:) Thanks ^_^


p/s ; Tak nk terlalu happy, sbb result tak keluar lg. ^_^

8 comments:

  1. heyo. saya saja ternampak blog kamu ^.^
    hmM~ agak2 ads dari nuffnang tu dapat baper ye?? hehehe saje tanye, jgn maraaaa :DD

    ReplyDelete
  2. good luck utk result!!

    ala atul mmg mula2 xramai org like..semua tue amik masa jugak nak suh org like..kena promote ngan buat n3 n maybe dr shoutmix ke smix..yg pntg jgn cpt give up..

    ReplyDelete
  3. Anonym0us ; Dpt lah sikit. Ianya bertambah dari semasa ke semasa :)

    ReplyDelete
  4. Cik Tom ; Thanks, cik t0m. Hehe. Okay, nti atul try lg. Thanks skali lg sbb tlg atul :)

    ReplyDelete
  5. taniah juga tau rabiatul :D
    walaupun x dkan..asal semua lulus..
    tu yang penting

    ReplyDelete
  6. Fatin Hanani ; Thanks. Yup, semua lulus. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: