HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, December 8, 2010

Review Paling Kreatif AzzaFirza



Salam semua. Jumpa lg.
Sihat ?? Harap semua sihat. :)

Dari td online, cari idea nk update bl0g ni.
Tp tak tahu nk update apa lg. Haih.
Then, bl0gwalking lah kt bl0glarian.
Cari rakan bl0gger yg baru.

Atul tgk 1 bl0g yg atul f0ll0w ni, bl0g AzzaFirza.
Dia ada buat c0ntest pasal Review Paling Kreatif AzzaFirza.
Click kt gmbr tersebut untuk maklumat lebih lanjut.

S0, dlm c0ntest kali ni, atul kena review pasal bl0g Azza.
J0m tgk ape yg atul nk ckp pasal bl0g Azza ni. :)

REVIEW ;

Akak kenal ngn Azza ni, kalau tak silap, masa segmen abg ben ashaari. Tp tak ingat segmen yg mana 1. Then akak p0n f0ll0w Azza. Sori sbb baru perasan c0ntest Azza ni.

Alhamdulillah, blog Azza ni, blog yg simple. Akak suka sgt tgk. Nak l0ading p0n senang. Tak byk widget yg ada. S0, tak lah nampak serabut sgt. Penggunaan ayat yg baik iaitu Azza tak guna ayat sms. Senang pengunjung nk baca.

Akak tgk tak ada sh0utb0x. Kl0 b0le, Azza letak lah sh0utb0x. Senang sikit nk letak link kl0 bl0gger lain dtg. Ni pendapat akak. Terpulang pada Azza. Walaupun tak ada sh0utb0x, akak tgk, Azza ada Twitter, Faceb0ok yg mana, bl0gger lain b0le tggl jejak mereka kat sana.

Setakat ni, akak puas hati. Tp cuma 1 je, akak tak berapa suka kl0 sesebuah bl0g ada lagu. Bkn apa, agak menganggu kl0 akak tgh baca entri Azza yg menarik tuu. Bkn tak b0le, tapi tak galakkan. Harap Azza fhm. Akak dulu p0n ada letak lagu jgk. Tp da b0ring dengar lagu yg sama, tanya pendapat kwn akak, s0, akak rasa baik akak tak payah letak lagu. Tp semuanya terpulang pd tuan punya bl0g. Ni pendapat akak je. :)

SEBAB NAK JOIN ;

Sebab akak nk j0in ?? Perkara utama, mesti lah nk hadiah t0pup RM 50 tuu. Hehe. Tapi yg paling penting, akak nk supp0rt Azza. Kita kena tlg antara bl0gger ni. So, akak nk tlg Azza, bg s0k0ngan ngn j0in c0ntest ni. Selain tuu, nk rapatkan hubungan antara akak ngn Azza dan bl0gger lain.

UCAPAN UNTUK AZZA ;

Thanks sbb anjurkan c0ntest ni and g0od luck kpd Azza. Bln 1 ni, Birthday Azza kan ?? So, akak nk wish Happy Birthday yg ke 15 pd 18 January 2011 *wish awal, takut tak sempat. Teruskan bl0gging :) Tapi pelajaran jgn lupa. :)

So, atul nk tag ;

Miera
Zatie
Natasya
Syafiq Rosli
Tiera


p/s ; Thanks all. Jom j0in c0ntest. J0in, jgn tak j0in. ^_^

4 comments:

  1. assalamualaikum..

    tq yaa join contest blog azza, undian akan dibuka malam 25 haribulan, jangan lupa ikuti perkembangan blog azza dari masa ke semasa, entri undian akan dibuka akan dilangsungkan pada tengahhari 25, jam 3 petang ^^

    ReplyDelete
  2. Azza Firza ; Welcome. Okay, thanks :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: