HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 28, 2010

Terima Kasih Atas Kritikan Anda ~

Terima kasih awak ~
Tadi atul lawat lah blog yg join Bloglist 2011 atul.
Then, mcm biasa lah, atul tinggalkan komen.
Ada 1 blog ni, atul nk komen, tp da ada seorang ni komen.

Komen yg terasa jgk lah.
Tp atul fikir positif.
Lagi pin, atul masih baru lagi dalam dunia blog ni.
Tak apa lah. Teruskan memberi kritikan pada atul.
Tp kalau boleh, biar lah secara terus pada atul.
Tak perlu lah nk kritik atul kat blog orang lain.

Pada awak ni, terima kasih saya ucapkan.
TERIMA KASIH !
Sekali lagi, TERIMA KASIH !

Pada yg da join segmen atul tuu, ribuan terima kasih atul ucapkan.
Sebab bagi sokongan pada atul.
Kalau sempat, atul akan ke blog anda semua dan tinggalkan komen.
Kalau tak sempat, atul mintak maaf.
Atul busy sikit. Da nak balik UiTM.
Banyak yang tak settle lg.

Kalau tengok atul tak online untuk beberapa hari ni, atul mintak maaf.
Atul ada sikit masalah. Atul harap atul terus dapat sokongan anda semua.
Yang singgah blog atul, tinggalkan link anda.
Nanti atul akan dtg blog anda.

TERIMA KASIH SEMUA ~

8 comments:

  1. muahaha da nak balik uitm ghupenye..bagus..blajo leklok..

    ReplyDelete
  2. My Little Diary ; Wasalam, thanks :)

    ReplyDelete
  3. salam...
    biarkan apa org nak kata, awk sabar ya ;)

    sy pun da nak balik uitm nieh..tp satu apa pun tak buat lg...hehehe

    ReplyDelete
  4. Mary Ann ; Wasalam. Hehe. Thanks awk :) Selamat belajar ye ^_^

    ReplyDelete
  5. slamat mnyambung pngajian~
    kite pn da startkuliah ri nei..

    huhu~

    ReplyDelete
  6. @ahsfantasy24 Thanks awk :) Awk pon sama, belajar rajin rajin ye ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: